Slovácko 1:3 Slávia - utkání 2 rozdílných poločasů a jednoho naštvaného kotle !!

Jako na houpačce se odvíjel včerejší zápas Slávie. Venkovní výhra na Slovácku nabídla hned několik důležitých aspektů. Snažil jsem se zaměřit na detaily, které ovlivňovaly hru našeho mužstva. Začal bych dobrou sestavou, asi nejlepší možnou. Ocenil bych i tah s Jandou, který se evidentně podařil. Třeba to byla jen vlaštovka, ale třeba se mu navrátí jeho forma před zraněním.

Co dál se nám podařilo? Eliminovat v obraně Lukáše LOKEToška. Vymazali jsme venkovní, téměř desetiletou, sérii na Slovácku, ale hlavně – uctili jsme památku Františka Veselého. Zvedá se výkon Pospěcha, Blažka, Trubili a dokonce i Hlouška. Včera nám pomohlo i štěstí a Čontofalský. Slovácku vstřelilo branku vlastně jen po individuální akci. Na druhou stranu nebudu říkat, že hra obrany byla bezchybná, několik závarů tam bylo.

Ocenil bych i střídání Straky, protože pod Petroušem bychom bránili v deseti už od druhého poločasu. Kus za kus, v podobě Milutinoviče a Vlčka, tedy ofenzivních hráčů. Mužstvo mělo nový nádech, začalo agresivně napadat už od poloviny. Jestli má být Straka krátkodobé řešení výsledků, pak vůbec nerozumím reakcím slávistického kotle.

Sparta, jeho milovaná Spartička, jej vyloučila a pomalovala mu dům. Dostala 0:3 - dvakrát a doma. Zatímco my – Slávisté, místo abychom vyvěšovali transparenty pro Frantu Veselého, vyvěšujeme transparenty s nápisy „Straka je škodná!“. Vybral jsem alespoň ten, který mě pobavil. Straka se nejvíc ze všeho vytrestal sám. Evidentně potřeboval peníze, trénovat…strčil sám a dobrovolně hlavu do oprátky. Ze 100 dní hájení, zakrojil necelých 30 a nutno dodat, že špatně nezačal. Sparta v krizi, my na vzestupu, pojďme přestat nadávat a na chvíli si to užít, zaplnit ochozy proti Plzni, nebo už jste Slávisté, po dvou letech zapomněli, jak se to dělá?!

Zobrazení: 625

Přílohy:

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Chtěl bych výsledky ihned..u motivátora ála Straka ano..u trenéra na dlouhodobou práci s mužstvem dokážu pochopit, že to potrvá.. Celkově zkrátka nesouhlasim a nechávam to bejt..
Beru to, díky za tvůj názor :-) pořád je to lepší, než mlčet :-)
:-D Kámo, nejvíc si mě rozesmál tim, že pod "začleňováním mladíků" vidíš, že nasadíš hráče na posledních patnáct minut... vopravdu super fórek:-D A víte co... já si taky rejpnu do Straky... já si myslim, že jeho hovno smrdí víc jak Petroušovo... a teď si to rozeberte!:-D Ach jo...
jestli ono to nebude v rozdilnosti tech dvou postoju:
a) kritizovat Petrouse
b) zrusit dekovacku+v kazdem zapase delat v kotli dusno proti trenerovi, proti cemuz se stavi uz i samotni hraci

Jestli chces neco srovnavat, srovnavej se dneskem nase starsi SKUTECNY boje (Leska, Sisak&spol.) A to byly SPRAVEDLIVY boje, ne ta parodie, kterou predvadite dneska a kterou korunujete brecenim nad starym bonzakem Zlamalem, kterej po letech, kdy delal z fanousku debily, je najednou vzorem slavisticke oddanosti.

Jste k smichu a k zbliti zaroven.

Jestli k temhle lidem nepatris, Denydzle, tak jen dobre...

toto podepisuji.

Plzeň - doufám, že mi to vyjde a pojedu. Barcelona Plzeň uběhá a bude to znát. Franta připraví olejíček a kluci do toho půjdou. Taky doufám, že se kotel probere - všeho moc škodí. Děkuji za podporu a souhlasím, možná se přesunu po první půli s Plzní také jinam. Mlčení a skandování "Straka/Platil ven" v remixu s "Řebíčku, ty si hovado!" není fandění, ale syndrom demence a ten já podporovat nebudu :-)
To ohledně fandění podepisuju, jsem rozhodnutej naprosto stejně, jak to s Plzní bude víc o nadávání než fandění, tak si jdu sednout na východ. Doufám že nás bude co nejvíc a v kotli jim dojde, že obyčejnem lidem to fandění jen hnusej... jasně nenechám si srát na hlavu, ale copak mi na ní sere Straka? Sere mi na ní vedení, tím že ho angažovalo, Straka sem šel pracovat (ač to z něj dělá žoldáka a rudí ho mají za krvezrádce - což by nás mělo spíš těšit) a zatím to nevypadá že by nás chtěl jakkoliv potopit...
Tak jsem nepochopil, proč někteří bezmozci po dnešním, senzačním vítězství nad Plzní, skandovali "Straka ven" To bylo fakt na facku :-(
To už je jejich věc, já byl spokojenej, do pokřiků proti Strakovi jsem se nezapojoval, líbilo se mi že Strašák odmítl rozeřvávání těhle pokřiků, ať si to udělaj sami a ať se přidá kdo chce :)
Po zápase jsem pak počkal na poděkování hráčům a potom za pokřiku "Straka ven" jsem šel ven já :D spokojenej, ikdyž řešení brejků v druhym poločase bylo katastrofální, s tím že jsme vyhráli :)
Je to tak, no. Ty brejky, to byl űlet, na 2. Stranu sme porazili mistrovskou Plzen, jsem rad, ze sme jim srazili sebevedomi :-))) 3. Vyhra v rade - parada

Los, ten je v této sezóny naprosto diametrálně odlišný od té doby co tomu velel Petrouš.

Rád vidím že se Slávie zvedá.

Děkovačku bych už jen z principu do konce podzimu vynechal. A jestli na jaře bude, tak ať se tam fiflena bLAŽeK radši ani neukazuje. Jeho nevymáchaná huba, největší prodejné děvky mi v současnosti vadí víc než sTraka, Grajcair nebo i ten Brabec.

Výkony jsou jalové, hrají vždy jen poločas. Ano na podzim 2008 jsme hráli taky jen poločas na 100%. Ale aspoň to nebylo tak diametrálně odlišné. Že poločas útočím a poločas i s vystřídanými útočníky bráním.

Góly by měli padat rovnoměrně, většinou po pěkné akci, střele, a ne že dám 3 fíky za poločas a pak se klepu.
Tým se pod trenérem zvedá herně, ale to je v průběhu sezony pokaždé. Petrouš blb, si měl těch 11 vybrat dřív a nechat je sehrát.

Velmi rychle ale mi příjde že se opustilo od začleňování, a přibylo karet.

A jen tak na závěr.

"Na rozdíl od fanoušků necítíme proti Strakovi ani nejmenší averzi. My i on to bereme profesně a na každém tréninku cítíme, jak moc nám chce pomoct. A každopádně nás všechny oživil, což je na hřišti i na výsledcích vidět," uvedl Vlček.

Měl blb držet hubu jakej je klubista!!!!

KLUCI BOJUJTE...

Los - těžko říct, ale Petrouš prohrál "doma" s klokanem, nerozehranou Mladou Boleslav taky neporazil a remizoval se šílenou Duklou. To jsou srovnatelní soupeři Budějkám, Žižkovu a Slovácku.

Děkovačka - souhlasím s tím, že to od hráčů nebylo fér. Nicméně házet všechno na Blažka, teď se za Straku postavil Janda (na eFotbale) s Vlčkem, kdo to udělá příště? Blažek je žoldák, ale kdo ne (Brabec, Grajciar, Straka, Černý J. ........) neházel bych všechnu vinu na něj, kord když je právě on strůjcem vítězství na Slovácku...

Karet přibylo - správný postřeh, také jsem si všiml, ale ono to se stylem napadání od půlky a agresivním tlakem na balón asi jinak nepůjde. Pořád lepší takhle než 0 karet a držení míče 31%.

© 2012   Created by DDS.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby