Ahoj, založil jsem novou stánku. Jde o Slávistickou mapu fanoušků... Koukněte se a  registrujte na slavisti.unas.cz Postupně budou stránky dodělány. Vidím to někdy ke konci května...

Zobrazení: 254

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Pěkné, dotáhni to ;-)
díky
Jo dobrej nápad... dotáhnout a reklamu na včechny sks weby
A kde se ti fanoušci zobrazují, to jsou ta čísla "1", "2", atd?
pod mapou je tabulka... Jsou to moje první stránky a zatím nejsou tak dokonalý. Možná tam někdy bude i java script. Dneska nahraju další lidí... Už jich je 20.. Jestli máte nějaký nápady tak je prosím pište.
Doporučuju použít nějaké API velké mapové aplikace, ta ti přímo na mapu udělá ikonku, když zadáš adresu, nebo jenom město, nebo GPS koordináty. Je to lepší, než řezat klasickou mapu a půjde to použít trošku interaktivněji.
Podívej se na http://amapy.centrum.cz/api-doc/ , tam jsou i příklady, je to docela polopatický. Ten HASH kód žádat nemusíš, běhá to i bez něj.
já jsem musel do školy udělat stránky. Ručně a v html. Napadlo mě tohle to. V okamžiku kdybych tam dal jednu mapu tak by to asi bylo za 5. Já ty jednotlivý mapy dával jako obrázky. Nápad je to dobrej kouknu se na to doma a né na mobilu. Vím že stránky jsou jednoduché ale doufám že někomu pomůžou...
Pěkný nápad, jen je to stále aktivní? :)
Jasně že to funguje... Se přidávejte. Jen jsem nechtěl s tím odkazem všude otravovat až moc...
Jenom pro ty, co se neorientují - slavisti.unas.cz

čau, dobrej nápad.

Díky, dneska jsem přidal dalších 5 lidi... Díky

© 2012   Created by DDS.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby