"Vůbec jsme to s vedením neřešili. Teď bude dost času, abych vše do začátku přípravy vyřešil. Ale nechtějte po mně, abych vynášel soudy, jestli preferuji Slavii, nebo chci do zahraničí. Prostě uvidím, kdo se ozve, a s manažerem vše vyhodnotíme," řekl novinářům. Jen prý doufá, že čekání nebude tak dlouhé jako po minulé sezoně, kdy byl čtyři měsíce bez angažmá.
Vitali Gussev (20mil.) a Wanderson - Francisco Wanderson do Carmo Carneiro (40mil) cena je max. co je Slavia ochotna za ne nab idnout.. jestli to bude stacit se uvidi... vypadaj zajimave oba dva
Tak o toho brazilce se zajimal napr Werder Bremy. Jak to je se zajmem ted nevim, ale fakt je ten, ze ten chlapec dava na zaloznika pomerne dost golu...
Druhy je ted tusim nejlepsim strelcem ligy. Mel dat přes dvacet golu na transfer.DE se to da asi dohledat. Ty castky jsou maximem co by se mělo zaplatit. Samozrejme jsou to stropy. Tedy cil je nekde v polovine pokud se zadari...
Mimochodem Karel se zajimal i o Suruvova (tiraspol) na nej však nemame...
zdroj? clovek ktery mi rekl, ze prijde Hlousek, Naumov a nekolik dalsich.. vetsina lidi co mi rekl pak i prisla, nekdy jen na test.. jmeno ale fakt sorry...
Permalink Odpověď přidal(a) dusin na 12.Prosinec.2009 v 14:48
S tím Suvorovem je to zajímavá myšlenka. Zajímalo by mě na kolik si ho Tiraspol cení. Jeho cena na transfermarkt.de je realitivně nízká, ale je to hodně zkreslené. V každém případě v předkole LM proti nám byl výborný, ale zvláštní je, že od té doby úplně vypadl ze sestavy, alespoň co se Europa League týče. Vždy střídá na pár minut.
na brazilce Wandersona má kromě Brém políčena také Chelsea, Sporting, holandské kluby, takže ten je nerálný. naopak na testy má přijít brazilský útočník Ray z 2. brazilské ligy..
Permalink Odpověď přidal(a) KukaA na 9.Prosinec.2009 v 18:44
Hlavne to vsichni piste sem at to kazdej vi a kazdej nam je sebere tohle se proste nedela pridavame mozny hrace konkurenci vedeni to prece nikde neprezentuje. Prestante s tim kdyz uz mate nejaky informace. Muzete si hrace vymyslet to je tak jediny ........
Rudu musíme udržet, o tom není sporu, i kdyby měl dostat smlouvu jen na rok.... Místo Suchého bych viděl buďto Hoška nebo nějakého zapadlého vlastence, třeba Latku...... Do útoku musí přijít nějaký sniper nebo bych to ještě zkusil s (nepochopitelně odstřeleným) Toleskim....