Vítá vás
superslavia.com
Mám pro některé z vás opravdu velmi zajímavou nabídku, dostal se mi do rukou slávistický míč podepsaný takovými legendami jako je Bican, Veselý či třeba Puč...
Doba je nelehká a peníze jsou v ní bohužel až na prvním místě. Ale myslím si, že tohle je dobrý způsob, aby byli spokojeny obě strany. I proto to dávám sem na web, věřím že se tady najdou slušní lidé, kteřé budou mít o tento kousek zájem a nebude problém se domluvit.
Chci to prodat někomu kdo je opravdu slávista, aby tento míč byl v dobrých rukou, jelikož se jedná o vzácný kousek. Ostatně v době, kdy se Slavii moc nedaří je slavná historie něco co se popřít nedá, tento klub s ní bude již navždy provázán a kousek z ní teď můžete mít i vy.
Cena odpovídá vzácnosti míče, nabídky nad 100tis. přijmu rovnou, v případě prokazatelného vážného zájmu přiložím fotky.
Nabídky mi můžete psát na e-mail micslavie@seznam.cz, odpovídat na dotazy budu i případně tady. Doufám že to tady necháš DDS, neni to myšlený jako spam. Vhodnější cílovou skupinu bych hledal těžko.
Lepší vánoční dárek si nedokážu představit :-).
Popisky:
Permalink Odpověď přidal(a) Lukáš Hranička na 5.Prosinec.2011 v 14:14 myslis ze takovej mic ma cenu 100 tacu? :D jeste v dnesni dobe :) mam taky podepsanej mic doma od hracu jako Smicer,Suchy,Vaniak,Messi,Fabregas atd hvezdy z barcelony co hrali proti plzne jeste tam mam podpisy jako od hracu Kuka,Suchaparek atd ale urcite bych to nikdy neprodal za 100 tacu :D max 5-10 tisic Sks Love :)
Permalink Odpověď přidal(a) Snake na 5.Prosinec.2011 v 21:42 V těhle věcech jde hodně o stáří a o to, že už to prostě dneska jen tak neseženeš a má to jenom pár lidí, kort takhle po kupě.
Permalink Odpověď přidal(a) Tomáš SKS-sever na 5.Prosinec.2011 v 22:41 Ahoj rád bych míč viděl jak si psal...pošli mi prosím nějaké foto na mail TomX22@seznam.cz jinak je tom moc zajímavá nabídka..líbil by se mi takový míč ;-)
Permalink Odpověď přidal(a) Snake na 8.Prosinec.2011 v 16:47 Měl by si o něj zájem? Pokud ano, mail tam máš uveden.
Permalink Odpověď přidal(a) winter na 7.Prosinec.2011 v 16:55 mě spíš pobavilo jak píšeš "DOSTAL SE MI DO RUKOU slávistický míč podepsaný takovými legendami jako je Bican, Veselý či třeba Puč..." z toho bych řekl že ho nevlastníš delší dobu, ale krátce a nastává spíše otázka jakým způsobem se ti do těch rukou dostal.. takhle to zní jako kdyby si ho někde našel v popelnici nebo ukrad.. kdyby si ho koupil tak buď za mnohem nižší hodnotu a chceš na tom jenom vydělat nebo si ho dostal a že ho chceš prodat by mi nepřišlo moc fér vůči tomu kdo by ti ho dal..
Permalink Odpověď přidal(a) Tomáš SKS-sever na 7.Prosinec.2011 v 20:41 souhlas s winter....jinak je hezky..to urcite..ale tezko rici jakou vlastne ma hodnotu....pro opravdoveho Slavistu ma velkou cenu ale ne penezni....ale citovou !!!
Permalink Odpověď přidal(a) Snake na 8.Prosinec.2011 v 16:46 Ano nevlastním míč celou dobu, koupil jsem ho nedávno od kamaráda, který měl míč od dědy, velkého slávisty. Kdybych si na tom nechtěl vydělat, tak ho neprodávám...Je logický že ho nebudu nabízet za stejnou cenu, za kterou jsem ho koupil (10 tisíc). Ale tomu kamarádovi bych něco z toho ještě dal, pokud to dobře prodám.
To tomáš: Peněžní hodnota, se dá určit i podle té citové...Co jsem se tak bavil s lidmy, co sbírají různé sportovní cennosti, tak ta cena za kterou míč nabízím je oprávněná.
© 2012 Created by DDS.