Anketa

jsem fanda SK SLAVIA PRAHA,

po svém dědovi, strýci, mimo mne,který fandí SKS od roku 1965, fandí Slavii můj otec, pamětník Pepi Bicana, kamarád pana Pláničky a pochopitelně i moje dcera. Tedy jsem zažil opravdu EUFORII 60.let, později horší roky a v 80.letech stabilizaci, nicméně "bez titulovou", potom naději... a konečně MISTŘI 96 a UEFA semi. Ale na Strahově opět bídu s nouzí. A najednou s novým krásným Edenem, přišlo štěstí,LM(s kopnutím do základního kamene v Edenu), a 2x titul! HURAAAA!HIP!HIP!

A co nás čeká teď? 2010.....?

KEEP THE FAITH!

a naše SLAVIA je věčná....

Zobrazení: 7

Přílohy:

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ja jsem o tech nakupech KJ vcera taky premyslel a uvedomil jsem si, ze ono by se vlastne ani moc nerikalo, ze jsou zbytecne, protoze jsem presvedcen, ze kdyby se nezranili Cerny a dalsi, tak jsme stale nahore.
Jarolim mel tentokrat smulu (pisu tentokrat, protoze stejne rosady se preci dely i v minulych sezonach, ale tam to vyslo), ze se mu klicovi hraci zranili a odhalil tim nasi slabinu.
My nenakupujeme podle pravidla zastupitelnosti, my proste vedome nakupujem hrace dvou kategorii - do zakladu a na lavku.
A jediny, co se ted stalo, ze hraci do zakladu jsou zraneni a ti z lavky, k tomu, ze nemaji takove kvality, se navic jeste minuli s formou. Tak bych rekl, ze by to mohlo byt.
Kazdopadne je treba zauvazovat nad systemem akvizici, siroky kadr je skvela vec, ale kdyz mate jedenact opor a pak dvacet nekopu, prijdoy zraneni a jste stejne v riti. Otazkou je, jestli za vsechny ty Vasiljevice nekoupit napriklad jednoho Otepku...
Krásné amyšlení, jsem rád že i takto lidé uvažují. Vidím to stejně
Nemohu se zbavit dojmu, že je KJ prostě unavenej. Kde furt ma brát inspiraci? RESPECT proto, co udělal ! Jako Slavoun budu díky němu štastnej do konce zivota. Ale právě pro ten nadlidskej výkon nemůže být ve formě. To dá rozum. No měl by jet na pul roku na Zanzibar, učit kluky za slámovejma chýšema základy standardek, kopat si tam pro radost a hodně se smát. Páč tady by to umořilo i vola. Dřív než se znemožní a jeho sláva se promění ve vyčpělý závan minulosti. Aby se moh někdo vrátit, musí nejdřív odejít. A neříkám že jistě do Slávie. No jenže řekněme si upřímně, vzdali byste se takového postu? Já bych se ho křečovitě držel až do důchodu a pak děj se vůl boží. No nejsem intro Slávie, jestli jsou tam jiné pohnutky, rád si je poslechnu, čubky.
Ony se všechny přestupy sice KJ nepovedly, spíše mám pocit, že takového Bestu či Toleskiho přivedl jen proto, aby ho nevyfoukla konkurence.... Dřížďal přišel z druhé ligy a zářil jako kometa, Tavares taky přišel "odnikud" a vypracoval se na nejlepšího hráče ligy! Možná by nebylo špatné hledat další posily v tomto směru... Když přišel Naumov do Slavie, tak se od něj čekaly góly a proto hrál pod tlakem, Marek Jarolím nikdy fanouškům nevoněl a o Abrahamovi ani nemluvě! Vyhodit Brabce byla kolosální chyba a následky si Slavia ponese ještě řadu měsíců, možná let! Trubila, Trapp, Dens ještě ani pořádně nedostali šanci, Grajciar byl dlouho zraněný, dostal šanci proti Valencii a podle mě byl s Hlouškem nejlepšími hráči v poli!
Naprostý souhlas s článkem, do toho, když si teď čtu, jak se Erich chystá do Sparty, tak je mi z toho fakt blbě. Každopádně
KJ, díky za všechno, co udělal, ale za půl roku úplně rozmetat úspěšný team, to by se promíjet nemělo. Nechápu, s kym
budeme hrát na jaře bez Suchýho, Vomáčka to v zádu neuhraje, v záloze neni nikdo konstruktivní, teď se zbavíme i Tijaniho, a kluci Černejch jsou pořád zraněný. Jediný na co se těšim, je věčnej Standa, kterej už na konci roku ukázal, že se ještě dokáže dostat do formy, SKS!
no ono o s tím spojením ''rozmetal úspěšný tým'' není přece tak docela pravda.....téměř každý hráč základní sestavy byl v době postupu do LM a dalších dvou sezon klíčový. V bráně čaroval Vaniak, v obraně zářil Brabec, Suchý,Dřížďal a Krajčík, v záloze Tavares, Pudil,Švento,Belaid, J.Černý a v útoku Standa a půl roku Necid....ale udrž takové hráče...KJ by je určitě udržet chtěl, ale to nejde......Dřížďal se po zranění nedostal už do formy a ztratil na rychlosti, Pudil preferoval zahraničí a nebyl náš, Standa v nejlepší formě chtěl taky ven, to samé Tavares a Švento, který za nás hrál už dost dlouho.....Necid byl už předem prodanej (odmítni 5mil.€), Belaid přestal hrát a dostal se do podprůměru, Krajčíkovi skončila smlouva a chtěl taky do pořádné ligy poprvé v životě,J.Černý se na douho zranil, pak jediná černá věc a to Brabec(za 20let se dozvíme jak to bylo :-) ) a Suchýmu to přeju (teď už byl jeho čas jít)......takže se nedá mluvit přímo o vině Jarolíma....on by si ty hráče rád nechal, ale o tom nerozhoduje sám.....Čelůstu si taky chtěl nechat a jak to dopadlo.....nechci ho očišťovat, taky udělal špatná rozhodnutí, ale když příjdou takové částky za hráče jaké přišli, tak ty hráče prostě KJ neudrží, to by je museli podržet Doležal a Rosen.....já spíš vidím chybu v tom, že nepřivedem trošku slušnou náhradu za hráče, co odešli......si spočítejte kolik Slavia inkasovala za přestupy....jsou tu samozřejmě nějaké nemalé pohledávky na splacení, ale když je vedení moc utratit 15mil. za kvalitního hráče, tak v pohárech nemůžem nikdy uspět !!! ....jen za Necida jsme mohli mít po jednom velmi kvalitním hráči do každé řady a ještě by polovina zbyla...ale co se dá dělat

© 2012   Created by DDS.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby