čuz, taky jezdím, ale taky busem:D naposledy jsem byl včera, jelo to v 11 a V 8 JSEM BYL DOMA, tak celkem v pohodě, kdbyy nás jezdilo víc tak by to bylo lepší:)...
i kdyby to bylo jen do Loun, tak neni problém, bych vzal auto a nechal ho v Lounech, tam by jsme jeli busem a nazpátek to samé...bohužel nemám známku a kupovat si jí zbytečně nechci, tak aspoň takhle:)...neni problém jet příští týden na derby, v to pondělí newím, pač v úterý píšu slohovku, ale ve čtvrtek by to šlo, kdyby jelo něco nazpátek, jelikož se hraje až od 8...
Permalink Odpověď přidal(a) 8701 na 9.Duben.2010 v 14:50
No tohle potvrzuje jediné že je třeba udělat fanouškovskou mapu...
Nedávno jsem se přestěhoval a jalikož nemám papíry a bus moc nejezdí, tak by se mi to taky hodilo...
Permalink Odpověď přidal(a) 8701 na 14.Duben.2010 v 15:04
Nechci to zatím něják řvát do okolí ale jelikož ve škole máme udělat stránky a v novém bydlišti nejde internet /mimo Prahu/, rozhodl jsem se po napsání prvního komentu do tohoto tématu začít dělat stránky. Teď akorát řeším jak najít mapy/slušné/ jednotlivých okresů.
Mělo by to fungovat tak že klikneš na hlavní stránce na libovolný kraj, to se otevře jeho mapa s okresy po kliknutí na okres by si viděl obce v danném okresu. A tedy i fandy. Ale jediné co nevím jak to má Slovácko, a nejspíš to taky nebude hned na login...
Permalink Odpověď přidal(a) 8701 na 9.Duben.2010 v 14:56
http://www.tourism.cz/mapa/mapa.phtml?id_objektu=113950
Super stánky na to rozklikávání že si člověk vybere co chce. Až když klikneš na kraj vyjedouti místa kde jsou odbočky přátel a větší počet fandů v obci. A až pak u okresu by vyjeli onkrétní fandové.