Vítá vás
superslavia.com
Tak co na to říkáte, lidi, ten Žižkov?
Hráli jsme s třemi útočníky, čili sympatický, ovšem podle mě budem muset ještě posílit, cca šest hráčů ze základu má na to hrát špičku ligy, zbytek, zejména mladí, hodně zaostávají, Petrákem počínaje a Hurkou konče.
V zimě budem potřebovat dva záložníky, někoho, kdo dá rozehrávce přesnost a rychlost.
Taky se mi (opět) vůbec nelíbil Jarolím. Brzdí útoky, centry na hovno, není schopnej dát "Krajčíkovskou" kolmici za obranu, kterou Blažek s Vlčkem potřebují, čili to buďto nakopáváme, nebo to rveme přes levý kraj, tedy Hlouška, který ovšem za půl roku odejde.
Co Vy myslíte?
Popisky:
Permalink Odpověď přidal(a) winter na 23.Říjen.2011 v 11:09 Petrák je náš nejlepší mlaďoch, podle mě má právě on před sebou skěvou kariéru.. Hůrka se mi taky líbí čím díl tím víc.. naopak Dostál je pro mě zklamání.. jinak nejhorší hráči Slavie jsou v současné době bohužel Standa, Hub a Jarolím.. Hloušek taky nic moc, čekal jsem od něj daleko víc.. Blažek hraje dobře, sice nedává góly ale umí míč podržet, snad ty góly příjdou.. ale i přesto že nehraje špatně, nemůže si dovolit otevřít hubu proti nám fanouškům, ještě když mluví uplný sračky a lže.. je tady chvíli, ve fotbale nic nedokázal a mluví za celou kabinu SKS?? kde to jsme??
Permalink Odpověď přidal(a) Šakal na 26.Říjen.2011 v 16:29 © 2012 Created by DDS.