Anketa

Začínám mít zase obavy ze všech možných i nemožných pohledávek které Slavia má... V poslední době vedení přiznalo že 2 hráči vedou s klubem arbitrážní řízení, teď se nově objevila zpráva že dluh je i vůči Toleskimu. Nadruhou stranu vedení dluhy uznává. Do hlavy mi tedy nejde proč jim to dávno nevyplatili a nevyhnuli se tak zveřejnění a pošpinění jména Slavie. Hlavně že jsme letos hospodařili s přebytkem pane Doležale...

Další věc která bije do očí je dluh vůči ENICu (http://deniksport.blesk.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga/87052/slavi...)

Tohle pro nás může být totiž časovaná bomba, v článku se píše že anglický soud rozhoduje o splátkovém kalendář, ENICu se zjevně nelíbí nekonstantní splátky ze strany našeho vedení. Za předpokladu že letos nebudeme hrát žádné poháry a soud rozhodne o vysokých ročních splátkách, může a dojde k dalšímu výprodeji hráčů a poklesu sportovní úrovně...

Zobrazení: 6

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Tak se v tom nepitvej o dluzích vůči ENICU se ví už dlouho.... A nic jinýho se taky čekat nedalo po postavení stadionu a jen jedný účasti v LM.. Ale stejnak si myslím že tohle vedení je to nejlepší co Slavii mohlo potkat a proto nesnášim takovýdle rejpání do věcích které je jen pošpiňuje, když se Slavii dařilo tak taky měla dluhy akorát se o tom nepsalo.. A mrzí mě že zrovna fanoušci Slavie to rozebíraj, dluhy má i slavnej Real Madrid a ne malý!.. V naší lize má pohledávky všech 16 týmů ale Slavie je pro deníkSport lepší sousto než třeba "nepravá" bohemka.

Tak se v tom už nepitvej 27.února vem šálu, dres a běž fandit...:-D VIVA SLAVIA!!!!!!!
Souhlas s Jaroslavem Ryšavým, jsem rád, že se P. Doležal vyslovil prakticky ke všem podstatným otázkám současné Slavie. Jeho odpovědi byly jasné a nemá smysl nad nimi plkat nesmysly - nikdo z nás do zákulisí nevidí. Teď jen doufám, že se nám podaří vstup do ligy a nikdo se nám ze zbytku mančaftu nezraní.

© 2012   Created by DDS.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby