Permalink Odpověď přidal(a) Artel na 5.Březen.2010 v 16:36
Dobra chapu, ze na psani clanku nemas cas, ale aspon nemusis porad mazat historii chatu!!!! OK, nekdy se tam pisou blbosti, ale vzdyt je to uplne jedno!!!! Sam si psal, ze si obsah delame sami, tak proc ten chat mazes 10x denne!!!! Misto toho mazani klidne muzes napsat nejakej clanek a budeme spokojeni uplne vsichni. Kdyz to budes tak casto mazat, tak tam za chvili uz nikdo nebude nic psat a pak uz na ten web nikdo chodit nebude a pak si to budes moct smazat cely. Sam jsem ten web mel rad, ale posledni dobou me to pekne sere, jak casto se na chatu maze.
Já a můj kamarád máme blog a dokážeme tam psát i dost pravidelně. Tak dej dohromady ještě ty dva co ti psaly, já ti pošlu odkaz na ten náš blog a kdyby se ti líbilo jak píšemem tak by nebyl absolutně žádnej probém. A určitě by nás to bavilo daleko víc, když by jsme věděli že nás čte alespoň někdo, než psát na blog kterej má návštěvnost pár lidí za týden.
Starej web byl super... články mi chyběj... na stránkách Ultras zase chybí chat.... Tyhle dvě stránky sloučit a bylo by to super.... někdo tady zmínil spartaforever.cz ... bohužel musím souhlasit.... reporty, články, chat s několikadení historii a odkazy na všechny články týkající se jen fotbalové acs....
Starý web se mi líbil hodně a upřímně řečeno se mi ten nový nelíbíl ani trochu, ale časem jsem se tady naučil chodit a vytvářet si vlastní obsah je podle mě mnohem lepší, než když to dělá jeden nebo dva a když náhodou webmaster přinesl informaci, kterou zkopíroval z jiného webu, tak jste mu chtěli urvat hlavu!
Spíše bych vítal, kdyby se tu objevovaly články o fotbalové, resp. hokejové Slavii a ne o SLAVII TŘEBÍČ!:-)